Review MakeUp Revolution Flawless Matte Palette

Γεια σας...

Τρία χρόνια μετά ξανά μαζί...μου λείψατε.

Όμως οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Για αυτό και αποφάσισα να επιστρέψω πίσω σε εσάς και να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά που έμαθα και αγάπησα όσο καιρό έλειπα από τον χώρο αυτό.
Φυσικά θα δούμε και θα ανακαλύψουμε παρέα και νέα πράγματα, όπως καλλυντικά, μόδα, lifestyle ακόμα και προσωπικές μας ιστορίες.

Υπάρχουν αλλαγές στην εμφάνιση του μπλόγκ και τη θεματολογία. Κάποια πράγματα ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί όμως δεν ήθελα να μείνω άλλο μακριά σας!
Σιγά σιγά θα τα δούμε όλα παρέα! Και πριν μπω στο σημερινό μας θέμα θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όσους μείνατε εδώ,στην ουσία σε ένα ανενεργό μπλογκ τόσο πολύ καιρό!

Και τώρα στο θέμα μας...

Τον τελευταίο χρόνο η συγκεκριμένη εταιρία έχει κάνει αισθητή τη παρουσία της στον χώρο του μακιγιάζ και των social media τόσο για τα ποιοτικά της προιόντα όσο και για τις ανταγωνιστικές της τιμές...

Η αγγλική αυτή εταιρία δεν είναι άλλη από την MAKEUP REVOLUTION LONDON!!!

Εμείς σήμερα θα δούμε τη παλέτα FLAWLESS MATTE

Για αρχή ας πούμε δύο λόγια για τη παλέτα:Πρόκειται για μια αρκετά στιβαρή παλέτα...περιέχει 32 ματ γηίνες σκιές με τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις απο ένα απλό πρωινό λουκ μέχρι ένα σκούρο βραδινό σμόκυ μακιγιάζ. Επίσης στο εσωτερικό της βλέπουμε εναν τεράστιο καθρέφτη.
Η παλέτα είναι στα 16γρ και κύριο συστατικό των σκιών είναι το τάλκ καθώς στα συστατικά της είναι το πρώτο που αναγράφεται. Τέλος η διάρκεια ζωής της είναι στους 12 μήνες...Απόδοση και διάρκεια:
Προσωπικά σαν επαγγελματίας Makeup Artist θεωρώ τη βάση σκιάς απαραίτητη πριν ξεκινήσω το οποιοδήποτε μακιγιάζ (καθαρά προσωπική μου γνώμη) , το ίδιο κάνω και με αυτή τη παλέτα...
Ξεκινάω με τη βάση σκιάς, την σετάρω με μια ουδέτερη σκιά ή πούδρα και στη συνέχεια προχωράω...παρατηρώ ότι οι σκιές μεταξύ τους κάνουν καλό blend και δε κάνουν μπαλώματα.
Αυτό που με ενοχλεί με κάποια χρώματα ειναι ότι πέφτουν αρκετά στο μάγουλο με αποτέλεσμα να μου χαλάσει τη βάση αν την έχω κάνει πρώτη.
Η απόδοση των χρωμάτων ακόμη και των ανοιχτών ειναι αρκετά έντονη και η διαρκεία της στα δικα μου βλέφαρα που δεν είναι λιπαρά (και αφού όπως είπα περασα βάση και σέταρα) είναι μέχρι κ 10 ώρες.

Μερικά swatches...
Που τη βρίσκω και κόστος:
Η παλέτα υπάρχει στα περισσότερα καταστήματα HONDOS CENTER απο εκεί τη πήρα και εγώ...καθώς επίσης και ονλαίν στο TAM BEAUTY που είναι το επίσημο σαίτ τους και οι παραγγελίες σας δεν περνάνε τελωνείο.
Η τιμή της εδώ είναι στα 10-12 ευρώ.

Με λίγα λογια...
Παίρνουμε 32 καλές σκιές σε προσιτή τιμή!
Βαθμολογώ την απόδοση με 4/5 και τη διάρκεια σε εμένα με 5/5!
Αν προτείνω τη παλέτα; ΝΑΙ...και ειδικά σε όσες αγαπούν τις ματ γηίνες αποχρώσεις!

Αλήθεια εσείς μια παλέτα έχετε δοκιμάσει απο αυτή την εταιρεία και ποιά μου προτείνετε να δοκιμάσω;

Αυτά για σήμερα...συγχωρήστε μου τυχόν λάθη μετά από τόσο καιρό θέλω λίγο χρόνο να επανέλθω και φυσικά μη ξεχάσετε να με ακολουθήσετε σε instagram και facebook ή να μου στείλετε mail στο
vanessakosm@gmail.com !!!

ΦΙΛΙΑ!


Comments

Popular Posts