Σπιτικές μάσκες για αφυδατωμένα μαλλιά!!!!!

Γειά σας κορίτσια μου!!!!!

Σε αυτό το ποστ θα σας προτείνω μερικές μάσκες για τα μαλλιά σας με υλικά που μπορούμε να βρούμε πολύ εύκολα!!!!!!· Μάσκα με ελαιόλαδο: 
Θα χρειαστείτε:
Ελαιόλαδο! και μόνο αυτό!

Πώς θα τη χρησιμοποιήσετε;

 Βρέξτε τα δάχτυλά σας με αρκετό ελαιόλαδο και περάστε τις άκρες των μαλλιών σας. Εφαρμόστε μικρότερη ποσότητα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες και τελειώστε κάνοντας ελαφρύ μασάζ.Για καλύτερα αποτελέσματα τυλίξτε τα με μια ζεστή πετσέτα!Αφήστε για τουλάχιστον 1 ώρα και λουστείτε με χλιαρό νερό. Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν!· Μάσκα με αυγό:
Θα χρειαστείτε:
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 ωμά αυγά

Πώς θα τη χρησιμοποιήσετε;

 Θα χτυπήσετε σε ένα μιξεράκι καλά τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Θα εφαρμόσετε τη μάσκα σε στεγνά μαλλιά. Για καλύτερα αποτελέσματα θα τυλίξετε με μια ζεστή πετσέτα. Αφήστε για περίπου 15 λεπτά και ξεπλύνετε καλά με σαμπουάν και χλιαρό προς ζεστό νερό.Αν σας αγχώνει η μυρωδιά του αυγού μπορείτε να ρίξετε στη μάσκα οποιοδήποτε αιθέριο έλαιο σας αρέσει!!!


· Μάσκα με μέλι: Η γλυκιά που κλέβει την παράσταση!
Θα χρειαστείτε:
3 κουτ. σούπας μέλι
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Πώς θα τη χρησιμοποιήσετε;

 Χτυπήστε τα υλικά στο μιξεράκι και ξεκινήστε να εφαρμόζετε κάνοντας ελαφρύ μασάζ στις άκρες των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε την ποσότητα που θα περισσέψει για να κάνετε μασάζ στα υπόλοιπα μαλλιά. Τυλίξτε με ζεστή πετσέτα και περιμένετε για τουλάχιστον 30 λεπτά. Λουστείτε με ενυδατικό σαμπουάν και χλιαρό προς ζεστό νερό.Αν έχετε αμυγδαλελαίο μπορείτε να βάλετε 1 κουταλιά και 4 ελαιόλαδο αντί για 5.


Δοκιμάστε και πείτε μου την γνώμη σας!!!!!


                                            ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Comments

  1. πολύ ωραία ανάρτηση και πολύ αναλυτική!! :) Nice blog Βανέσσα..!! :*

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts