4 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ...!!!

                    Hello Ladies!!!!!!!!!!!!

Πρόσφατα διάβασα ένα πολύ ωραίο άρθρο και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις συμβούλες του γιατί είμαι βέβαιη πως όλες θέλουμε υπέροχες βλεφαρίδες που να τονίζουν το βλέμμα μας!!!!!!!!!Δείτε λοιπόν παρακάτω....


Περίπτωση Νο.1
Έχω ίσιες βλεφαρίδες… θέλω καμπύλη με διάρκεια                              Το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες είναι απαραίτητο.Αν έχετε μεταλλικό,μπορείτε να το ζεστάνετε(με σύνεση) με το σεσουάρ για καλύτερο αποτέλεσμα.'Ενα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι να μη το σφίξετε πολύ και να βέβαιωθείτε πως τα προστατευτικά πλαστικά είναι στη θέση τους.

 Περίπτωση Νο.2
Έχω πολύ ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες… θέλω λίγο χρώμα
Οι έντονες μαύρες μάσκαρα θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.Για πιο μοντέρνο look μπορείτε να βάψετε τις βλεφαρίδες σας με έντονη πράσινη ή μπλε μάσκαρα.Για καθαρό,έντονο αποτέλεσμα στις χρωματιστές μάσκαρα,περάστε πρώτα μια λεύκη βάση.

Περίπτωση Νο.3
Έχω κοντές βλεφαρίδες… θέλω μεγαλύτερο μήκος
Περάστε μια στρώση μάσκαρα από τη ρίζα ως τις άκρες,αφήστε τη να στεγνώσει και περάστε μια δεύτερη στρώση μόνο στο κέντρο.Επαναλάβετε μια τρίτη φορά στις άκρες των βλεφαρίδων και φροντίστε να μην παραμελήσετε εκείνες που βρίσκονται στην εξωτερική γωνία του ματιού. 

Περίπτωση Νο.4
Έχω λεπτές βλεφαρίδες… θέλω χοντρές
 Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μια καλή λύση,αν όμως δεν θέλετε να μπείτε στον κόπο,περάστε 3 στρώσεις μάσκαρα για όγκο.Αφήστε την κάθε στρώση να στεγνώσει πριν περάσετε την επόμενη,και για ακόμη πιο <<γεμάτο>> εφέ κάντε μια λεπτή γραμμή αιλάινερ ακριβώς στη ρίζα των βλεφαρίδων.


Εxtra βοηθήματα
Εκτός από το ψαλίδι για βλεφαρίδες, υπάρχουν πλέον και ειδικοί οροί που υπόσχονται να μας χαρίσουν πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες. Έχουν αποτέλεσμα;Ναι,αν χρησιμοποιούνται καθημερινά.Είναι όπως οι θεραπείες για την ακμή,χρειάζονται επιμέλεια και επιμονη.Τα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά μετά από βδομάδες,αλλα αξίζουν τον κόπο.Φυσικά,πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγιές και να τις ακολούθησετε κατά γράμμα.Μη σας προβληματίζει η εφαρμογή τους.Είναι σαν να χρησιμοποιείτε μια μάσκαρα πριν πέσετε για ύπνο.

Ελπίζω να σας βοηθησει και να έχετε όλες τις βλεφαρίδες που ονειρεύεστε!!!!!!!!!!!!

                        ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!


Comments

Popular Posts